608, de Bouw B, Yuanzheng-de Ondernemingsbouw, Road van No.19 Langshan, Nanshan-district, Shenzhen, China
Thuis

Bravo Communication International Limited

China Bravo Communication International Limited certificaten
China Bravo Communication International Limited certificaten
Het Univisoapparaat wordt ontworpen met vriendschappelijk SMS en hoge prestaties in 4K-codeur.

—— Kalid Masood al-Awini

Wij gebruiken de Multiplextelegraaf en de hoogte - dichtheid QAM van Univiso. Ik denk dit perfecte in China is.

—— Yun Yang

Wij coorperate met Univiso in Levende stromende Videocodeur, die de beste steun voor ons is om de nieuwe media markt te krijgen.

—— Li-Li

Met de beste samenwerking met Univiso in Digitale hoofdeindoplossingen, hopen wij om nieuwe zaken in VOD-oplossingsbasis op kabelnetwerk te maken.

—— Adeesh Nayak

De de oplossingscodeur van Univisointel chipset is zeer hoog - kwaliteit in beeld en de lagere output van het beettarief. Perfect!!!!!!!

—— Farooq

Wij gebruiken de Audiocodeur van Univiso met FM/AM-tunerinput, is het de beste oplossing voor ons om kosten te besparen.

—— Andrii khromets

Ik ben online Chatten Nu

Bravo Communication International Limited

Bravo Communication International Limited
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Bravo, Univiso
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Opgericht in 2009, heeft Univiso hoofdkwartier, R&D-centrum en productiebasis in Chengdu en een afdeling van de marktverrichting in Shenzhen. Univiso stelt ongeveer 300 mensen tewerk en is een nationale high-tech onderneming en een innovatieve onderneming. Het bedrijf verenigt een groep het professionele beheerspersoneel van uitstekende kwaliteit, in FPGA/de samenwerkings gegevensverwerking van DSP/van cpu/van GPU en de digitale videotoepassingen van de signaalverwerking zoals het bezit van de diepe industrie technische reserves en accumulatie.

 

 

De Univisotechnologie, de professionele UHD levende uitzendende openlucht het apparatenleverancier van A met krachtige alle-netwerk (4G&5G) mededeling, het digitale apparaat van het catvuiteinde en oplossing, het zijn perfecte oplossing voor audio en televisie in het levende uitzenden en videotransmissie in real time, en verstrekken een video levend het uitzenden effect van uitstekende kwaliteit voor de levende uitzendende industrie.

In de toekomst, zal Univiso met de ontwikkeling van digitale videomededelingen beginnen en zal unieke technologieroutes, efficiënt R&D-beheersmechanisme en geavanceerd marktgericht de dienstconcept goedkeuren om het kernconcurrentievermogen van zijn producten onophoudelijk te verbeteren. Ondertussen, zal Univiso professionele technologieproducten en samenwerkings gegevensverwerkingsplatforms aan systeemintegrators, exploitanten en R&D-instellingen op verwante gebieden in binnen- en buitenland verstrekken. Ons doel is een leider in de ontwikkeling van digitale videokerntechnologieën in de wereld te worden.

 

En ook een belangrijke leverancier van hoge snelheidszendontvangers in China, hebben wij verbazende producten en de diensten aan onze klanten over de hele wereld meer dan 10 jaar verleend.

 

Audio en videoproductielijn: Codeurs

IRDs, codeur (MPEG2, H.264, H.265; 4K), vangt de transcoder, decoder, video doos en pci-e kaarten, RAND QAM;

 

Op ip-gebaseerde levende videooplossingsproductielijn:

Leef codeur met 5G+UHD, levende codeur met 5G+4K-oplossing;

 

 
Contactgegevens
Bravo Communication International Limited

Contactpersoon: Mr. Henry Liang

Tel.: +8618319061425

Fax: 0086-755-86706026

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)