608, de Bouw B, Yuanzheng-de Ondernemingsbouw, Road van No.19 Langshan, Nanshan-district, Shenzhen, China
Thuis

Bravo Communication International Limited

Van goede kwaliteit Hoofdbeëindigenbewerker voor verkoop
Van goede kwaliteit Hoofdbeëindigenbewerker voor verkoop
Het Bravoapparaat wordt ontworpen met vriendschappelijk SMS en hoge prestaties in 4K-codeur.

—— Kalid Masood al-Awini

Wij gebruiken de Multiplextelegraaf en de hoogte - dichtheid QAM van Bravo. Ik denk dit perfecte in China is.

—— Yun Yang

Wij coorperate met Bravo in Levende stromende Videocodeur, die de beste steun voor ons is om de nieuwe media markt te krijgen.

—— Li-Li

Met de beste samenwerking met Bravo in Digitale hoofdeindoplossingen, hopen wij om nieuwe zaken in VOD-oplossingsbasis op kabelnetwerk te maken.

—— Adeesh Nayak

De de oplossingscodeur van Bravointel chipset is zeer hoog - kwaliteit in beeld en de lagere output van het beettarief. Perfect!!!!!!!

—— Farooq

Wij gebruiken de Audiocodeur van Bravo met FM/AM-tunerinput, is het de beste oplossing voor ons om kosten te besparen.

—— Andrii khromets

Ik ben online Chatten Nu

Bravo Communication International Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited Bravo Communication International Limited
HK 2018 CCBN 2018 CCBN 2018 Communicat Azië 2019 in India

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Bravo
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Opgericht in 2009, heeft Bravo hoofdkwartier, R&D-centrum en productiebasis in Peking en een afdeling van de marktverrichting in Shenzhen. Bravo stelt ongeveer 300 mensen tewerk en is een nationale high-tech onderneming en een innovatieve onderneming. Het bedrijf verenigt een groep het professionele beheerspersoneel van uitstekende kwaliteit, in FPGA/de samenwerkings gegevensverwerking van DSP/van cpu/van GPU en de digitale videotoepassingen van de signaalverwerking zoals het bezit van de diepe industrie technische reserves en accumulatie.

 

De belangrijkste zaken van het bedrijf behandelen diverse video communicatie toepassingen zoals radio en televisie, online video, mobiele video, verre video controle en intelligente veiligheid controle. Zijn hoofdproductregelen omvatten: Hoge Prestaties de Video Samenwerkingsreeks van het Gegevensverwerkingsplatform, H.264/AVS Videohd en het Coderen of de transcoderreeks van BR, video het stromen media distributiereeks, digitale televisieinfrastructuur en productenreeks op de toegevoegde waarde, videosegmentatie en het multi-scherm controlereeks, het video coderen van 3G en transmissiereeks, video krachtige uitzending en de verwerking van kaartreeks.

In de toekomst, zal Bravo met de ontwikkeling van digitale videomededelingen beginnen en zal unieke technologieroutes, efficiënt R&D-beheersmechanisme en geavanceerd marktgericht de dienstconcept goedkeuren om het kernconcurrentievermogen van zijn producten onophoudelijk te verbeteren. Ondertussen, zal Bravo professionele technologieproducten en samenwerkings gegevensverwerkingsplatforms aan systeemintegrators, exploitanten en R&D-instellingen op verwante gebieden in binnen- en buitenland verstrekken. Ons doel is een leider in de ontwikkeling van digitale videokerntechnologieën in de wereld te worden.

 

Contactgegevens
Bravo Communication International Limited

Contactpersoon: Mr. Henry Liang

Tel.: +8618319061425

Fax: 0086-755-86706026

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)