608, de Bouw B, Yuanzheng-de Ondernemingsbouw, Road van No.19 Langshan, Nanshan-district, Shenzhen, China
Thuis ProductenIP en ASI-Schakelaar

De overtolligheid IP en ASI-de Schakelaar verzekeren de Stal en de Gezondheid van het Uitzenden

De overtolligheid IP en ASI-de Schakelaar verzekeren de Stal en de Gezondheid van het Uitzenden

Redundancy IP And ASI Switch Ensure The Stable And Health Of Broadcasting

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Bravo
Certificering: CE, FCC, CCC, RoHS
Modelnummer: Bwfcpc-4012-SW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 5 het werkdagen na betaling
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
FPGA: Parallelle gegevensverwerkingstechnologie met FPGA als kern Hoge prestaties: Verzeker de stal van het uitzenden
monitor: De controle van om het even welk benoemd programma Signaalbitrate: 1~214Mbps
IP transmissie: Maximum bitrate van IP transmissie: 800M (hoogtepunt - duplex) Netwerkbeheer: Ondersteuning

IP en ASI-Schakelaar - actieve de steun externe handvatten van de OVERTOLLIGHEIDSschakelaar

 

Productieinleiding

 

Wanneer de onderbreking geen optie is, verstrekt bwfcpc-4012-SW een geschikte en automatische 1+1 TS oplossing van de overtolligheidsomschakeling. Door de input van de vervoerstroom onophoudelijk te controleren, voert het naadloze omschakeling uit als de actieve input zoals wordt bedorven wordt ontdekt. Hetzij gebruikt voor materiaalovertolligheid of netwerk-weg overtolligheid, biedt bwfcpc-4012-SW het uiterste in prestaties, flexibiliteit, hoogte - dichtheid, en vertragingsvermogen aan om de robuustheid te verhogen en uptime van uw uitzending en transmissieketens te maximaliseren – en om ervoor te zorgen dat uw mpeg-2 vervoerstroom (DVB, dvb-T/T2 of ATSC) behoorlijk kan worden beveiligd.

Beschikbaar met Gigabit Ethernet-interfaces of ASI-interfaces, is bwfcpc-4012-SW volkomen geschikt voor om het even welk type van architectuur: van wijd opgestelde ASI gebaseerde uiteinden aan nieuwe IP-Centric netwerken. Om de dienstbeschikbaarheid te maximaliseren, is bwfcpc-4012-SW uitgerust met dubbele voeding/stoppen en handhaaft dankzij dienstverstrekking een slim en configureerbaar omleidingsmechanisme op Gigabit Ethernet en ASI-interfaces – zelfs in het geval van stroomuitval.

 

Betrouwbaar en Flexibel

 

Beschikbaar met Gigabit Ethernet of ASI-interfaces, is bwfcpc-4012-SW geschikt voor om het even welk type van architectuur: van wijd opgestelde op ASI-Gebaseerde uiteinden aan nieuwe IP-Centric netwerken. De schakelaar is uitgerust met dubbele voedingen/stoppen om de dienstbeschikbaarheid te maximaliseren, en handhaaft dienstverstrekking via een slim en configureerbaar omleidingsmechanisme.

 

Hoogst het Configureerbare Testen

 

Bwfcpc-4012-SW meet de gezondheid van inkomende stromen via een brede waaier van configureerbare tests. Het steunt 290 tests van RT 101 om volledige een gezondheid-status controle van uw digitaal DVB-netwerk te verstrekken. De eenheid steunt het testen en controle ook modellen die hetzelfde niveau van uitvoerige informatie voor ATSC-milieu's verstrekken.

 

Het Vermogen van de vertragingscompensatie

 

Bwfcpc-4012-SW biedt vertraging-compensatie vermogen door vertraagde invoerstromen aan gelijktijdig te analyseren. Als ingevoerde één zoals wordt bedorven wordt ontdekt, de eenheid het de tijdverschil en schakelaars foutloos aan de andere uncorrupted stroom zonder enige storing compenseert te beëindigen - gebruikers.

 

Ontworpen voor Terrestrische netwerken

 

Wanneer gecombineerd met de Bravo-multiplextelegraaf en de videobewerker, kan bwfcpc-4012-SW naadloze omschakeling voor dvb-t T2sfn terrestrische netwerken uitvoeren. Voor dvb-t, bewaart bwfcpc-4012-SW de mega-kaderstructuur van de adapter van NetProcessor SFN. Voor dvb-T2, groepeert het de T2-MI stromen van NetProcessor-T2gateways anders.

 

Configuratie en Supervisie

 

Bwfcpc-4012-SW is uitgerust met een haven 10/100Base-t voor controle en supervisie. De eenheid kan ver door om het even welke standaardwebbrowser worden gecontroleerd en worden gevormd, en verstrekt een volledige vertoning van omschakelingsconfiguraties, samen met gelezen input-output statusinformatie, fout-logboek gegevens en bitrate grafiek.

De overtolligheid IP en ASI-de Schakelaar verzekeren de Stal en de Gezondheid van het Uitzenden
 
De Korte Inleiding van BRAVO
 
BRAVO is een gegevensverwerkingsplatform op bedrijfsniveau en een technologieprovider. Gespecialiseerd op A/V de hoge prestatiesverwerking, digitaal signaalverwerking, I/O mededeling van A/V, BRAVO zijn eigen FCPC-gegevensverwerkingsplatform, WAPENcluster gegevensverwerkingsplatform, heterogeen gegevensverwerkingsplatform lanceert, verstrek
het professionele platform van de verwerkingshardware voor A/V die, transmissie, verwerking gegevens verwerken.
 
Monitor De controle van om het even welk benoemd programma
 Afmeting 1U standaardchassis, ingebedde structuur
PID Elke maximum 16 PID van de Kanaalsteun controle

 

Contactgegevens
Bravo Communication International Limited

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten